dilluns, 19 de maig del 2008

DIUMENGE MANDRÓS

Ja fa uns quants dies que d'una manera una mica insistent, alguns amics i amigues blocaires m'esteu demanant veure fotos de l'Ariadna i el Marcel. Doncs bé, aquí les teniu. Són fetes ahir diumenge, mentre un i altra mandrejaven amb el pijama posat, damunt el nostre llit. Les fotografies estan fetes sobre la marxa, una darrera l'altra, en menys d'un minut. Temps més que suficient per captar la bellesa morena de la meva Ariadna i els ullets blaus del meu Marcel, que ara té quatre mesos. Sovint la gent em pregunta: l'Ariadna, que ha agafat gelos? La veritat és que no, gens ni gota i més aviat al contrari, s'ha destapat com la marona tendre i delicada que és. Són encantadors tots dos. Me'ls menjo a petons...

Espero, amb això, complaure a la concurrència. Sincerament, no puc deixar de mirar-me'ls.




























































































8 comentaris:

zel ha dit...

Gràcies, gràcies, em sembla que ja han notat els petonets que els he enviat, quina preciositat de criatures, pots estar ben orgullosa d'ells... i de vosaltros, fan cara de felicitat...
Molts petons, Roser, veig que ets feliç, que ho sou, vaja...la properam el papa i la mama en pijama també, oèèè!!! Petonassos!

Anònim ha dit...

Hola "petardo" ;)

Moltes felicitats al "petardet" Ariadna en el seu aniversari!!!

Zipi & Familia
VdG

mossèn ha dit...

bona sessió fotogràfica !!! ... salut

Roser Pros-Roca ha dit...

Bon dia Zel. Ja sabia que les fotos dels meus nens t'agradarien. La veritat és que són fetes sense estudi previ, tal i com ragen, però és que amb aquestes belleses, no calen molts angles. Surten meravellosos sempre. No és pas perquè siguin els meus.
Petons.

Roser Pros-Roca ha dit...

Hola Zipi & Cia. Vam tenir un dia d'aniversari de l'Ariadna (5 anyets ja), molt divertit i agradable. Com ja sabeu, ella és encantadora. Moltes gràcies per pensar-hi i per la felicitació.
Petons.

Roser Pros-Roca ha dit...

Moltes gràcies Mossèn. El vostre Héctor també és preciós.
Petons.

Anònim ha dit...

Potser podries considerar la compra d'uns quants pitets per a recollir la baba (la teva, és clar) doncs al pas que vas, potser acabis tu sola amb la malaïda sequera.
Felicitats a tots quatre.

Albertus Magnus

Roser Pros-Roca ha dit...

Hola Albertus. Ara entens perquè el Salvi i jo tenim sempre el sotabarba encetat, oi? No trobes que no n'hi ha per menys?
Petons.