diumenge, 4 de maig del 2008

EL DOMINI DEL BRONZE D'ANNA CHROMY























Anna Chromy és pintora i escultora. Va néixer a Bohèmia (1940), va créixer a Àustria, viu a França i treballa a Itàlia. Amb raó considera aquestes contrades com la quintaessència d'Europa.
De la seva extensa i prolífica obra sobre bronze, potser l'escultura més coneguda és la figura encaputxada i misteriosa que porta per nom "Il Commendatore" en honor al Don Giovanni de Mozart.
Jutgeu vosaltres mateixos/es, què us sembla.

4 comentaris:

zel ha dit...

Doncs sí, la del commendattore es l'única que em sona, ara art, en té i molt! Per cert, reina, si que t'ha durat la ressaca post sant Jordi, eh? Què fan els menuts? I en sé d'un, que fins ahir tampoc escriu de nou, a veure que ja em tenieu preocupada, que hi ha un cert remoreig d'abandonament de blogs...Petons!!!!

Roser Pros-Roca ha dit...

Hola Zel, bona tarda. Efectivament, des de fa uns quants dies estic una mica despenjada del bloc, però és que se m'acumula la feina. Tu saps? Per un cantó, la canalla (que estan preciosos, tan l'Ariadna com el Marcel) i per l'altra, el treball de fi de carrera que estic enllestint, i que m'ocupa moltes de les poques hores que tinc disponibles quan els nens dormen o estan una al cole i l'altre amb el seu pare. Espero, en breu, poder tornar a recuperar el ritme normal. T'envio molts petons.

Salvador Guinart ha dit...

Hola estimada, tens un "regalitu" al meu bloc.
T'estimo.

mossèn ha dit...

curiós ... salut