dimecres, 10 de setembre del 2008

LA CANALLA SEMPRE ÉS CANALLA

Tot navegant per Internet hem trobat l'Ariadna i jo aquestes imatges, per a ella divertides, per a mi entranyables, dels pallassos de la tele, amb el Fofó (l'enyorat i plorat Fofó) al capdavant, cantant allò de l'"Auto de papá."
A ella li ha encantat, malgrat ser unes imatges força precàries i en blanc i negre, fet que demostra que la canalla, sempre és canalla.
Perquè en comptes de tant de manga, dibuixos japonesos i mandangues diverses, no tornen a fer programes com els que feien quan la meva generació, els que ara som pràcticament quarentons, érem petits i que ens encantaven? Aquell 1974 jo tenia només 3 tendres anys i cridava com una boja un esgargamellador "Bieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen!!!!" quan els pallassos preguntaven: ¿Cómo están ustedes?."
Déu meu Senyor, però si això era ahir i ara veig aquestes imatges amb la meva nena que té cinc anys...
Com passa el temps. Snif, snif.

6 comentaris:

Salvador Guinart ha dit...

Donant tombs inacabables pel menjador de casa, amb el meu germà i els veïns "d'abaix", que venien a casa el dissabte al matí, amb el "tocadiscos COSMOS", a tota pastilla... i que l'altaveu era la pròpia tapa de l'aparell. Aquella agulla i aquell vinil (un LP que encara deu córrer per casa dels meus pares) ens van alegrar moltíssims matins de la nostra infantesa, tot esperant que comencés el programa que presentava Kiko Ledgar (crec que es deia entre amigos), i que posteriorment va agafar el relleu el també entranyable i recordat Torrebruno amb la Guagua, etc.
Una hora abans, però, veiem Terra d'Escudella, i per la tarda, després de la película, ara sí, tornaven els "Payasos de la tele".
... m'estic fent gran... :-(

zel ha dit...

I tant snifff sniffff....el temps passa volant, per això cal aprofitar-ho!
Bona diada per tots, estimada!

mossèn ha dit...

quins temps !!! ... salut

Unknown ha dit...

Jo també cridava "biennnnnnn". Estic en la teva sintonia amb això de que els nens són nens i tan de manga no potser bo. Però aquests programes que nosaltres van poder veure avui són impensables pel cost. O sigui que continuarem amb l'era del manga.
Salut!

Jobove - Reus ha dit...

quins records el pallasos de la tele, a quans nens i nenes hauran fet cantar ?

una bona entrada de l'escola i moltsd petons a tota la familia

Roser Pros-Roca ha dit...

Hola a tots, Salvi, Mar, Zel, Mossèn, Té la Mà Maria. Gràcies per deixar-me el vostre comentari i per tenir tanta paciència amb mi. Fa molts dies que estic completament desencantada i faltada d'inspiració i és per això que he trigat tan a contestar a la vostra amabilitat i finesa.
Té la Mà, gràcies pels bons desitjos; hem tingut una entrada al col.le molt plàcida, l'Ariadna a P5 i el Marcel a P0. Tot plegats estem força contents i la cosa promet anar a millor.
Mar, Zel i Mossèn, crec que devem ser més o menys de la mateixa quinta o almenys, de la mateixa generació i per tant, cridar bieeeeeeeeeen!!! encara ho fem ara cada cop que escoltem un "¿Cómo están ustedes?", crec que ho portem gravat en el més profund del nostre subconscient.
Salvi, continues essent un "gamberro" com en aquell temps i és per això que estic casada amb tu.
Una abraçada per a tots i totes.