dilluns, 11 de febrer del 2008

UN CLÀSSIC

Los Aristogatos. Un autèntic clàssic. Sincopant, no hi ha qui els guanyi. Jo també vull ser Gato Jazz. M'encanten!.

4 comentaris:

zel ha dit...

Ai Roser, jo també sóc una boja amant dels dibuixos animats...I en Tom i Jerry?....Bufff, a casa ens els mirem tors quatre, i compte, que els meus fills són ganapiassos!!!! Com està el Marcel? Petons a tots!

Roser Pros-Roca ha dit...

Hola Zel. Crec que la genialitat dels dibuixants i dels guionistes dels dibuixos animats és tan gran que són capaços de mantenir-nos a tots i a totes enganxats a les pantalles, tant se val quina edat tinguem. A mi també m'encanten.
El Marcel està perfectament, és encantador i molt bon nen. Ha sortit a sa mare.
Molts petons.

Jobove - Reus ha dit...

és nota que tens fills petits, estan fent un repàs al Disney, no vaig arribar a empesar-me pel.lícules del Disney.Després quan els fills és fan grans, aquestes pelis es deixen a altres, com és traspasa la ropa que ja no fas servir

petons

Roser Pros-Roca ha dit...

Hola amic Té la Mà Maria. Tens tota la raó del món. Algunes de les pel.lícules que tenim a casa són de quan jo era joveneta, però la immensa majoria d'elles són donades per una altra nena que fa metre vuitanta i a la que Disney ja no despertava l'interès d'uns anys anteriors. No cal dir que a l'Ariadna, ara per ara, li encanten... i a sa mare, també.
Un petó fort.