dijous, 30 d’abril del 2009

UN MOMENT DE GLÒRIA








També un moment d'èxit, d'orgull, de satisfacció, de tenir la sensació de posar decididament el peu a les pàgines de la història de la ciutat de Tarragona.
Ahir l'Assamblea del COE va escollir Tarragona com a candidata espanyola als XVIII Jocs del Mediterrani i una nodrida delegació de la candidatura va traslladar-se a Madrid per assistir a aquesta assemblea, fer la seva exposició davant els presidents i presidentes de les distintes federacions esportives i defensar fermament i decidida, l'opció de Tarragona.
La resposta va ser en sentit afirmatiu i per aclamació unànim. És el resultat del treball fet a consciència i amb tossuderia realitzat fins ara, al llarg de més d'un any i mig. És com qui està un llarg període de temps estudiant i al capdavall, aprova amb nota l'examen al qual es presentava. L'examen no només es va apovar amb nota, sinó que es va rebre el seu resultat amb aplaudiments i entusiasme.
No n'hi ha per menys. I me n'alegro tant...
Ara Tarragona ja és ciutat olímpica però té encara un llarg camí fins arribar al 2011, quan el Comitè Olímpic Internacional decidirà la Seu organitzadora dels XVIII Jocs Mediterranis. Caldrà seguir treballant i esperar fins a aquesta data.
Mentre, però, gaudim de la festa. Especialment la gent de la Candidatura, que tant d'esforç i il.lusió i ha posat, és qui més la mereix.
I per a tots i totes, per aquells que han cregut en la Candidatura i en les immenses possibilitats de Tarragona, enhorabona!.





Un moment per a la història, quan el President del COE, Sr. Blanco, proclama Tarragona com a Candidata.

8 comentaris:

Mon ha dit...

moltes felicitats...cada cop ho veig mes aprop

Marta ha dit...

Moltes felicitats heu fet molt bona feina us ho mereixeu.

Jobove - Reus ha dit...

primer que tot una salutació
després dir-te que Té la mà Maria ha fet un altre blog
que porta per títol
http://trucadors.blogspot.com
son trucadors (picaportes) de les diferents parts del món
on podreu trobar autèntiques bellezas amb forjats
si teniu un moment doneu-li una ullada, gràcies
una abraçada



pd moltes felicitats d'un ganxet que està content de valtros

Anònim ha dit...

Un blog realment fastigós.
No us ensortireu.....

Roser Pros-Roca ha dit...

Hola anònim. El que més em complau de tot és veure el molt que et fot, de quina manera et toca la pera, la teva ràbia i la teva indignació. Veure't rabiós i saber-te emprenyadíssim em complau d'allò més i sí, per molt que et dolgui, ens en sortirem. Tarragona se'n sortirà i al meu bloc, t'agradi o no, tot el que vagi passant, hi estarà reflectit i saps? no podràs fer res per evitar-ho.
De moment, amb la meva més cordial salutació, ja te'n pots anar directament al centre de la merda.
Una abraçada cordial, burro.

Roser Pros-Roca ha dit...

Hola Mon i Marta. Gràcies pel vostre comentari. Segur que tot anirà molt bé. La il.lusió mou muntanyes. Bé, la il.lusió i la feina ben feta.
Que ho gaudim tots plegats!.
Una salutació cordial.

Roser Pros-Roca ha dit...

Hola Té la Mà Maria. Em passejaré sense falta pel teu nou bloc. Promet molt i estic convençuda que serà interessantíssim. M'hi tindras abonada.
Una salutació ben cordial i ànims amb la tasca.

zel ha dit...

Cordills, Roser, com és que sempre són anònims els covards que insulten? Renoi, vigila que no sigui un troll!!!

Petons, i endavant, Tarragona!