dimarts, 6 de novembre del 2007

APTE NOMÉS PER A ESTÓMACS RESISTENTS

Aquí el teniu, el "sujetu" aquest, fent declaracions a favor de prendre vi, havent o no de conduir i de passar-se les indicacions de la Direcció General de Trànsit ben bé pel forro dels gloriosos.
I pensar que aquesta cosa va ser president del govern espanyol. Sento vergonya aliena i un cert punt de llàstima.
Un advertiment: els que tingueu l'estómac delicat i la sensibilitat a flor de pell, no us mireu el vídeo perquè l'Aznar aquí, com pràcticament sempre, és vomitiu.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola Roser. Tens tota la raó del món quan dius que aquest "sujetu" és vomitiu. A la meva família vàrem perdre un familiar molt volgut a causa d'una accident de cotxe en el que es van veure implicats diversos veicles i un dels cotxes era conduit per un borratxu. La gent que em viscut de prop una cosa així, com ens hem de prendre el que diu el depravat i malalt mental de l'Aznar?
Una salutació

Roser Pros-Roca ha dit...

Hola anònim. Sento molt el que m'expliques. Sé molt bé el que sents. Creu-me que ho sé molt i molt bé, perquè a casa es va viure un cas similar. També vam perdre un familiar en un accident de trànsit, però en aquest cas, era només un sol cotxe que va accidentar-se brutalment perquè el conductor anava molt borratxo. La pèrdua ha estat irreparable i el dolor encara perdura, vuit anys després. Creu-me, sé molt bé el que sents i ho comparteixo amb tu. L'Aznar em fa fàstic. Ja me'n feia abans, però ara, després d'aquestes declaracions sobre el vi, sincerament, la justícia hauria de prendre les mesures més contundents que es pugués en contra d'ell. Al capdavall no deixa de ser un malnascut demagog i un criminal.
T'envio la meva salutació més afectuosa.
Roser