dijous, 13 de març del 2008

UN FILL DE PUTA ANOMENAT GUILLERMO HABACUC VARGAS

Es diu artista, però el seu goig consisteix en maltractar animals. En una exposició col.loca en una paret una frase: "Eres lo que lees". La composició és feta amb pinso per a gossos. Al davant de la frase hi col.loca, lligat ben curt en una paret, un gos que recull del carrer, i el deixa morir, enmig de la sala d'exposicions, de fam i de sed, davant la frase feta amb menjar per a gossos. La gent que va a veure l'exposició d'aquest anormal, anomenat Guillermo Habacuc Vargas, contemplen impassibles com el pobre gos, va morint, lentament, de fam i de sed, lligat a la paret. I ningú hi fa res. És increïble, inhumà, salvatge... se m'acaben les paraules i començo amb els insults a aquest fill de puta que vol repetir l'experiència en una altra sala d'exposicions.
Cal fer-li boicot. Per això es recullen signatures en la següent pàgina web: http://www.petitiononline.com/13031953/.
Ja hi ha més de 800.000 signatures recollides i la meva és la que fa 876.997.
No es pot permetre que torni a assassinar a un pobre gos en nom d'un pressumpte art, incomprensible als meus ulls.
Sempre he entès l'art com aquella activitat el resultat de la qual aporta plaer i goig a qui el contempla. D'això jo en dic salvatjada i deshumanització.
Si sou sensibles i teniu l'estómac delicat, no us mireu el vídeo, però si us plau, signeu, signeu, signeu.
Tornem, tots plegats, a fer-nos humans.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

O més ben dit, comencem tots pelgats a fer-nos humans.

Ara mateix enfilo aquesta agulla amb el fil d'un propòsit que no dic i em poso a apedaçar...

Anònim ha dit...

això és una putada com una catedral, com va el món? en què collons ens estem convertint? fill de puta és el que és, amb totes les lletres i majúsucles. Això no s'ha de permetre, tan de bo algún dia li passi el mateix... i ho dic sense cap pena, fote't cabró. Signaré tants cops com faci falta, espero que no tingui collons a repetir-ho... espero i desitjo.
Increïble... i la gent que anava a veure l'exposició, que esperava? Cagun tot, és inhumà, immoral...

Anònim ha dit...

L'únic problema no és el que aquesta "persona" faci. El problema és que hi ha gent que va a veure aquestes tortures com si no passés res.
És molt fort, no se com poden existir persones com aquestes.

Quin fstic.

Anònim ha dit...

Pobra Natividad... ves quina culpa tenia ella de que el seu "amo" fos portador un corrent artístic que només ell entenia..
Boig.

Anònim ha dit...

l’únic que puc dir pel moment, i a través d’aquest blog ( o el que sigui) és que quina vergonya haver de protestar contra això, quan no hauria ni de permetre’s!
i el subnormal aquest, a veure si algun dia s’hi lliga ell, en comptes del gos, que per fer art, entès o no, no cal creure’s súper guay i començar a maltractar a animals. Imbècil.
això si, firmaré tants ocps ocm faci falta, si així es pot aconseguir alguna cosa

Anònim ha dit...

qi pot ser tan imbesil com per fer una cosa així!!!
no s'hauria de permetre, es més, fem tots junts, qe aqet fill de la gran puta, pagui pel qe fa i s'acabi aquet tipus de joc, no, perdrò: d'"art" amb animals,
venga yaaa!!
ja n'hi ha prou,
nno es el primer video qe veig així,
s'ha de fer algu jaaa!!

a la puta merda els desgraciats com aqeeets!!!

NaTividad!!! el teu "amo" pagarà pel qe ha fet!!

Anònim ha dit...

Això ja no és ser persona, ni aquest desgraciat ni els individus que deien o diuen que és art! Que si posin ells i ja veurem com SI és art, aviam que en pensen! No sé com encara hi pot viure gent així...

Anònim ha dit...

Fill de la gran puta! boicot ja! este tio deu ser comdemnat, però no abans de rebentar-li les meues botes a la cara.