dimecres, 26 de setembre del 2007

EL PROPÒSIT D'ENFILAR

Ara mateix, enfilo aquesta agulla,
amb el fil d'un propòsit que no dic,
i em poso a apedaçar (...).

Així resa el poema de Miquel Martí i Pol i aquestos versos constitueixen la intenció primera que guardo, en el moment que enceto aquest blogg. Això és nou per a mi. No pas el fet d'escriure i de publicar allò que he escrit, sinó que fet que estigui a l'abast de tantes i tantes persones que, de forma lliure i sense demanar cap permís ni trucar a cap porta, podran entrar-hi tants cops com vulguin, llegir allò que he pensat i he deixat escrit i podran compartir les seves opinions amb mi. Estic contenta i emocionada en el moment de posar-m'hi i penso que l'experiència, seguida amb rigorositat i amb disciplina, pot reportar-nos a tots plegats i a totes plegades, força coneixences, enriquiment i creixement personal.
I tot això, per descomptat, sense perdre de vista en cap moment la part d'oci i diversió que reporta el posar-se a escriure.
Som-hi, doncs.
Us convido a visitar-me quan vulgueu. Aquí hi teniu casa vostra. Espero que l'agulla ens meni a vores ben rectes.
Moltes gràcies.

1 comentari:

Salvador Guinart ha dit...

Bon dia estimada!!, he volgut ser el primer en estrenar aquest blog. El TEU blog. Això és i serà, el TEU espai on lliurement expresaràs les teves opinions, inquietuts, sentiments, etc etc.

Benvinguda a la blogosfera (així l'anomenen els entesos), i llarga vida. Veuràs com mica en mica li vas trobant el "gustillu".

Petonets!